Nieuws Rodaboulevard

Lees hier het laatste nieuws

Peninna, Kinderopvang met Bijzondere Aandacht, is officieel verhuisd en door wethouder René van Drunen (Jeugdzorg en Jeugdbeleid) geopend op de RodaBoulevard in Kerkrade.

Gemeente Kerkrade, Bedrijventerreinenmanagement (BTM) Parkstad Limburg en de Samenwerkende bedrijventerreinen Kerkrade (SBK) beginnen samen een nieuw ondernemersfonds voor de bedrijventerreinen. Op maandag 13 maart zetten zij hun handtekening onder de afspraken die ze samen gemaakt hebben.

De Rodaboulevard heeft met het nieuwe fusionrestaurant Dadawan opnieuw een publiekstrekker binnengehaald. Het innoverende horecabedrijf is donderdag 12 mei officieel geopend door eigenaar Danny Deng, loco-burgemeester Tim Weijers en wethouder Bert Bejas.

Voor beren in Kerkrade kun je sinds vrijdag niet alleen in de GaiaZOO terecht, maar zijn ze ook te bewonderen nabij het Roda stadion. Daar opende restaurant De Beren haar deuren, en het blijkt dat de sinds 1984 beproefde professionele formule met de heerlijkste vlees-, vis- en vega(n) gerechten ook hier in de regio Parkstad na twee dagen al aardig aanslaat. Tijdens het openingsweekend was het beredruk, en moesten meerdere mensen die wilden reserveren helaas teleurgesteld worden omdat de zaak al volgeboekt bleek.

Het nieuwe hoofdkantoor van het internationale handelsbedrijf Commaxx komt naar Kerkrade! Consumenten kennen dit bedrijf vooral van populaire electronicamerken, zoals Alecto, Fysic, Lenco en Profoon.

Heeft u vragen of suggesties voor de Rodaboulevard?

Stuur ons een bericht
maak bericht